Інста-бабуся та блогерка із Закарпаття після кабріолета та вантажівки пересіла за штурвал літака. Пригоди 90-річної баби Ріни із Закарпаття не закінчуються і вона знову дивує своїх підписників.

Онук бабці Ріни Іван Куцина розповів, що така ідея прийшла одразу після того, як у мережі немов блискавка “взлетіло” відео про кабріолет і фуру, передає “Mukachevo.net”.

Тоді блогерка Ріна із Закарпаття та її онук вирішили влаштувати щось більш екстремальне. Згодом виникла ідея зняти польоту на літаку.

Скріншот із відео


"Ми знімали це відео у Коломиї. Це була компанія, яка надає такі послуги. Домовились про зустріч та й зняли. До речі, це був той самий літак на якому облетів Карпати Дмитро Комаров. Так, звісно з нами був інструктор. Він здійснив зліт та посадку, а вже у повітрі дав покермувати бабусі”, — розповів Іван.

Як зазначає онук блогерки Іван, бабуся зовсім не нервувала та впоралася з також екстремальною поїздкою на всі 100%. При цьому Ріна із Закарпаття розповіла, що такий екстрим сподобався їй.

“Я знав, що все буде добре, мені та бабці дуже сподобалось. До речі, тепер бабуся хоче стрибнути з парашутом, але це ще під питанням”, — додає Іван Куцина.

Нагадаємо, на Прикарпатті "підсолодять" життя українців: в Карпати - на "медовому маршрутом"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua на Прикарпатті, пасічник Ярослав Муха взявся за відновленням популяції карпатської бджоли. Його пасіка — унікальна для регіону.

Також Знай.ua писав про те, що древній хижак тероризує Кривий Ріг: його жало завдає пекельного болю