У Львівській області в місті Явір стався інцидент, від якого стає моторошно всім. Місцевий житель у запалі люті розбив надгробні камені і плити на місцевому кладовищі. Інцидент стався 27 травня. Про це повідомляє Вгороде.

Місцеві жителі звернулися в поліцію, коли виявили повалені і розбиті надмогильні плити. Від рук зловмисника постраждали лише дві могили, але поліція відреагувала.

Зруйновані могили Фото: Нацполиция

Після короткого розслідування інциденту було встановлено, що до неправомірним діям на кладовищі причетний молодий чоловік, який не раз бував у місцях не настільки віддалених. 31-річний місцевий житель перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом було порушено справу у відношенні підозрюваного. Слідчі яворівського відділу поліції відкрили справу за статтею 297 ч. 1 кримінального кодексу, яка передбачає покарання за наругу над могилами і пам'ятниками. Місцевому жителю тепер загрожує три роки в'язниці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аналогічний випадок нещодавно стався в Харківській області. Там підлітки вирішили, що їм можна все і зруйнували полкладбища. Діти зруйнували могилу на очах у місцевої жительки. Вони побачили її і втекли, але це не стало приводом для прощення малолітніх порушників.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що під Харковом діти руйнували могили на кладовищі.

Знай.иа повідомляв, що на Житомирщині шукають чоловіка, який відламував біля пам'ятників на цвинтарі елементи декору з цінних металів.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в рівненській області виявили діяльності жертв НКВД з явлными слідами розстрілів.