У Львові в одному з будинків сталася масштабна пожежа. В охопленій вогнем будівлі опинився чоловік.

Про це розповіли у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Так, стало відомо, що у вівторок, 26 травня, львівські пожежники врятували чоловіка, винісши його непритомного з житлового будинку, в якому сталася пожежа.

Зазначається, що пожежа сталася на вулиці Кульпарківській о 22:02. Як розповіли працівники ДСНС пожежа виникла в підвалі двоповерхового житлового будинку,

" На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з підвалу вибивався густий чорний дим. Рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору, та вирушили на пошуки місця загоряння. Під час проведення розвідки пожежі, на землі виявили чоловіка" – йдеться в повідомленні.

Фото ДСНС


У будівлі залишився власник будинку, рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря та передали медикам. Після огляду лікарів потерпілий, 1979 року народження, від госпіталізації відмовився.
Наразі причина пожежі невідома, її будуть встановлювати фахівці.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі 50-річний чоловік втратив свідомість за кермом і помер.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі п'яний водій намагався підсунути патрульним хабар.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також Знай.uа писав, що киберполиция затримала днепрянина, якого підозрюють у розповсюдженні дитячих відео інтимного характеру.