Перевізник FlixBus відновлює роботу у Польщі на окремих маршрутах вже з 28 травня. Зокрема, з Медики прямими рейсами можна буде доїхати до Перемишля, Жешува, Кракова, Катовіце, Вроцлава, Берліна, Гамбурга чи Амстердама та інших міст.

Про це повідомляє Щоденний Львів.

Квитки вже доступні для бронювання. Компанія-перевізник підвищила стандарти безпеки, щоб забезпечити максимальний захист здоров'я пасажирів та персоналу.

"Передусім ми поновлюємо ті лінії, які раніше мали найбільший попит серед наших пасажирів і запуск яких можливий з урахуванням сьогоднішніх обмежень на кордонах. В тому числі дві лінії відправляються з прикордонної Медики – щоб дати можливість нашим пасажирам з України дістатися інших міст Європи. Наступні лінії будуть запущені поступово протягом найближчих тижнів", – прокоментував Міхал Леман, керуючий директор FlixBus в Україні та Польщі.

FlixBus, фото: kyivpost.com
FlixBus, фото: kyivpost.com

Починаючи з 28 травня з Медики відправлятимуться дві лінії FlixBus:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

N1360: Медика – Бремен. За маршрутом: Медика – Перемишль – Жешув – Краків – Катовіце – Вроцлав – Котбус – Берлін – Гамбург – Бремен.
N20: Медика – Амстердам. За маршрутом: Медика – Перемишль – Жешув – Краків – Катовіце – Вроцлав – Дрезден – Хемніц – Гессен – Зіген – Бергіш Гладбах – Леверкузен – Дюссельдорф – Дуйсбург – Амстердам.

Загалом же лініями FlixBus у Польщі вже з 28 травня можна буде дістатися до понад 30 європейських міст, у тому числі 14 у Польщі та 19 у Німеччині та Нідерландах.

Основні напрямки включатимуть:

Польща: Варшава, Вроцлав, Краків, Катовіце, Закопане, Познань, Кельце, Жешув, Перемишль.
Німеччина та Нідерланди: Берлін, Гамбург, Ганновер, Бремен, Дортмунд, Дрезден, Бонн, Амстердам.

FlixBus, фото: Imaginechina
FlixBus, фото: Imaginechina

До того ж, 28 травня стартують також окремі лінії FlixBus у Німеччині, які доповнять польську пропозицію – з однією пересадкою можна доїхати, зокрема, до Мюнхена, Франкфурта-на-Майні, Лейпцига або Штутгарта. Раніше компанія також поновила свою діяльність у Чехії, Хорватії та Португалії.

З поверненням на дороги Європи FlixBus вирішив розширити стандарти безпеки, щоб забезпечити максимальний захист пасажирів, водіїв та співробітників FlixBus від потенційних ризиків зараження.

Серед нових процедур – професійна дезінфекція транспортних засобів після кожного рейсу, необхідність для пасажирів та водіїв носити маску при посадці і висадці на автобус, безконтактний огляд водієм проїзних документів пасажира, обов'язкова дезінфекція рук пасажирами біля входу в транспортний засіб та дотримання 2х-метрової дистанції від інших пасажирів під час сдачі і отриманні багажу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Таксисти піднімуть ціни в разі підвищення акцизу на зріджений газ на користь Коломойського

Як повідомляє портал «Знай.uа» До Варшави прибув перший чартер з українськими заробітчанами

Також «Знай.uа» писав, що В Україні відновили пасажирські перевезення, але не всюди — список регіонів-щасливчиків