На Львівщині патрульна поліція без будь-яких явних на те причин затримала місцевого жителя просто біля його будинку.

Про це напасала львів'янка Соломія Варкович у спільноті "Буський медіа портал".

Так, львів'янка розповіла, що 17 травня в селі Задвір‘я патрульна поліція без будь-яких наявних на то причин пов‘язала в наручники жителя села. Чоловіка вони зловили біля його будинку, коли той намагався вийти з свого автомобіля.

Скріншот


"На вимогу, сказати згідно чого вони чинять таке свавілля, вони не навели аргументу щодо будь-якого правопорушення. Більше того, вони використали перцевий балончик до певної особи, після чого вона отримала опіки 1-го ступеню. Замість того, щоб викликати швидку медичну допомогу постраждалій людині, вони викликали її собі, щоб та начебто зняла побої, які працівникам поліції нанесли громадяни села", - пише львів'янка.

За словами жінки, працівники поліції впродовж довгого часу не хотіли пред‘являти ні посвідчення, ні сказати номер свого жетону. Згодом на крики та галас збіглися люди та почали захищати хлопця, але поліцейські приклали силу до тих, хто заважав їм.

Скріншот


"Тепер, працівники поліції позиціонують дану ситуацію, як напад на поліцейського, з самого початку. Хоча по факту, вони використали своє службове становище, щоб виконати без будь-якої підстави затримання невинних громадян! Свавілля, яке чинять поліцейські у селі зараз, можна тільки уявити. У підсумку: запроторили невинних людей у ізолятор тимчасового тримання, нанесли численні пошкодження громадянам при "нібито затриманні", ввірвались на територію приватної власності!", - зазначає жінка.

Жінка розповіла, що зараз правоохоронці шукають всіх свідків цієї події та активно ведуть перемовини з сільською радою, щоб залякати місцевих жителів.

"Дружно проводять бесіди в сільській раді про те, або вони мовчать, або їм випишуть штраф на 17 тисяч за начебто "недотримання правил карантину"- пише жінка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові студент-іноземець напав на дівчинку, Україна кипить - заклеїв рот і збезчестив

Як повідомляє портал Знай.ua В Запоріжжі схопили збоченця, ласого на маленьких дівчаток - нахабна пика і бридкі фото в телефоні

Також Знай.ua писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні ув'язненої - "покарали" за крадіжку інтимом