У Львові поліцейські затримали агресивного чоловіка, який невідомим чином проник у чужу квартиру і погрожував господині ножем. Жінка викликала правоохоронців. Інцидент стався 24 травня близько 16 години дня.

У поліції розповіли, що до них звернулася жінка і розповіла, що в її квартирі знаходиться невідомий, який загрожує їй ножем. Вона не змогла відкрити двері квартири і зрозуміла, що всередині хтось є. Після цього вона почула крики невідомого чоловіка, який почав погрожувати їй.

Жінка підтвердила, що це її квартира прибулим на місце патрульним. Вони почали вести переговори з чоловіком. Він знаходився в квартирі і зміг закритися зсередини. Довгий час чоловік не хотів відкривати двері, але потім піддався на вмовляння поліцейських.

Коли вони потрапили в квартиру чоловік почав погрожувати ножем і їм, а також вів себе агресивно. Поліцейські прийняли рішення затримати його і одягнути наручники. При цьому поліцейські зажадали, щоб невідомий відійшов на певну відстань, але він продовжував кидатися на присутніх. Тому його скрутили наручниками.

Затриманий неадекват Фото: Нацполиция Львівської області

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після встановлення особи з'ясувалося, що чоловік проживає у Жидачівському районі Львівської області, йому 52 роки. Він опинився в неосудному стані і навіть не зміг пояснити, як проник у чужу квартиру. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем пенсіонерка з власної дурості лишась накопичень - вкрали з печі.

Знай повідомляв, що в кривому розі зловмисники вкрали гроші з храму.

Нещодавно Знай передавав, що португальської репера викрали і вбили через постів у соцмереж.