Під Львовом сталася смертельна ДТП, в якому замішаний водій фури з Тернопільщини. В результаті зіткнення вантажівки з мікроавтобусом четверо людей загинули. Ще четверо отримали складні травми. Про подробиці розповіли у Головному управлінні Національної поліції Львівської області.

ДТП сталося в неділю 24 травня близько 11:30 на трасі Київ-Чоп. Водій фури (50-річний житель Тернопільської області) не розрахував відстань, а також не обрав безпечної швидкості руху і зіткнувся з мікроавтобусом, в якому перебували пасажири. Останнім транспортний засіб знаходився на зустрічній смузі руху.

Водій фури відповість за 4 житті Фото: скріншот

На місці аварії від отриманих травм загинув 47-річний водій і троє його пасажирів, у віці 21, 51 і 49 років. Всі вони були жителями Тернопільської, Львівської та Закарпатської областей.

Решта пасажирів отримали важкі травми і були госпіталізовані в найближчі лікарні. Поліція повідомила водієві вантажівки про підозру у вчиненні злочину, покарання за яке передбачено статтею 286 ч 3 Кримінального кодексу України. Максимальний термін покарання становить 10 років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Жителя Тернопільської області, який керував вантажівкою затримали правоохоронці. Суд найближчим часом повинен буде обрати йому запобіжний захід.

Нагадаємо, Знай писав, що в Бердянську Запорізької області сталася смертельна ДТП, в якій зіткнулися три автомобілі.

Знай повідомляв, що в Харківській області студенті покаталися по тротуару і "застрягли в текстурах".

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську фура врізалася в стовп знесла легковик.