Відомий український співак Dzidzio показав рідну оселю в селі, де народився і почав співати.

Відповідні кадри Dzidzio опублікував на совій сторінці в інстаграм.

Так, український співак Dzidzio показав фото своєї рідної оселі, де він народився і виріс. У своє рідне село Бортники він відправився для зйомок нового відео.

"Скільки разів я собі казав: "Все, більше не буду знімати в цій хаті, вона себе вичерпала!" Та коли стало питання, де мені знімати новий фільм на глибоку тему, яка стосується кожної людини, то конкуренції їй не було! Бо саме тут, де я народився, і починається моя чесна, справжня творчість. Дякую, всім, знято", - написав співак.

Скріншот


Також співак розповів, чому саме виникла ідея взяти такий псевдонім.

"Тут я народився, тут я перший раз почув слово «Дзідзьо», саме так називали люди мого дідуся Яна, який був мегапопулярним ветлікарем на всі навколишні села." - пише співак.

Скріншот

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дзідзьо зробив бажаний новорічний подарунок для всіх своїх шанувальників - розпочав запис Гімну України за власним виконанням разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керуванням диригентки Оксани Линів.

Також лідер популярного українського поп-гурту DZIDZIO Михайло Хома відверто зізнався, що йому днями довелося пережити страшний момент у житті.

А ще раніше DZIDZIO Михайло Хома розповів історію зі свого дитинства.