У Львові помітили чоловіка, який чіпляється до жінок з різними "пропозиціями".

Про це інформує "varta" на сторінці в facebook.

За словами жінки, чоловікові на вигляд 45 років, він ходить по вулиці і пристає до перехожих. Також вона припустила, що чоловік нещодавно вийшов з лікарні для душевнохворих.

"Район Початок Личаківській. По обличчю, одязі, рваних гумових капцях на ногах видно, що це один з тих, кого випустили з психіатричної лікарні", - написала жінка.

скріншот з відео, facebook

Крім того, вона додала, що чоловік цілком адекватний і розуміє, що відбувається навколо. Зазначається, що він не був у захваті від того, що його хочуть зафіксувати на відео.

"Погано видно на відео, але кому треба стоп кадр зроблять самі, я несла тяжкий, не вийшло добре зняти, тим більше, що йому не сподобалося, що я знімаю", - зазначила жінка.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Запорожців масово очищають в маршрутках, орудують "під дахом" у водія: городяни повстали проти свавілля

Як повідомляє портал «Знай.ua» Злочин і покарання: у Дніпрі спіймали злодія і розправилися з ним посеред вулиці

«Знай.ua» писав, що У Києві кримінальний дует матері та доньки грабує дітей і вагітних жінок, - "одна притиснула, інша витягла"