У неділю, 24 травня у Львівській області на автодорозі "Київ-Чоп", поблизу села Тухолька, Сколівського району, сталося серйозне ДТП.

Про це інформує Поліція Львівщини.

За попередньою інформацією, ДТП сталося через помилки 50-річного водія вантажівки «MAN». Він не вибрав безпечну швидкість з урахуванням обстановки на дорозі та допустив зіткнення з мікроавтобусом "Mercedes-Benz", що їхав по зустрічній смузі.

Смертельне ДТП під Львовом, фото Патрульна поліція Львівської області

47-річний водій мікроавтобуса та троє його пасажирів померли на місці від отриманих в результаті ДТП травм. Чотирьох пасажирів "Mercedes" було направлено в лікарню з тілесними ушкодженнями.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За фактом даного ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України.

Смертельне ДТП під Львовом, фото Патрульна поліція Львівської області

Водієві вантажівки загрожує позбавлення вільні на строк до 9 років з позбавленням права керувати автомобілем на термін до 3 років.

Смертельне ДТП під Львовом, фото Патрульна поліція Львівської області

Нагадаємо, раніше в Мелітополі дівчинка-підліток втік до хлопця в Київ.

Як повідомляв портал Знай.ua у Запоріжжі збувача метамфетаміну жорстко затримали.

Також Знай.ua писав, що у Запоріжжі невідомий чоловік облив себе бензином, після чого підпалив.