На Львівщині затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні двох малолітніх дітей. Про це повідомили у поліції області.

Зазначається, що підозрюваний – 47-річний мешканець Жовківського району. До правоохоронців звернулися батьки постраждалих дітей – двох дівчаток віком шести та семи років. За їхніми словами, невідомий чоловік вчиняв щодо їхніх дітей розпусні дії.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника, йому повідомили про підозру. За скоєне його чекає до восьми років тюремного ув’язнення.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Це взагалі біосміття, треба зразу утилізувати», «Вбивати таких треба, довго і дуже повільно», - обурюються у коментарях до повідомлення поліції львів’яни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Думаю, краще таких виродків - до тих, що засуджені на довічно, і на 20 років мінімум... О, вони б такими виродками побавились… попестили ... полюбили б їх!!!! Відчули б, надіюсь за 20 років такої любові, що те, що вони робили - то дуже погано! А ще після 20 років задоволення для інших, позбавити їх штуки отої... щоб дурня в ті місця не лізла!», - додає дехто.

Нагадаємо, раніше підлітки жорстко розібралися зі своєю подругою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові іноземець створив з дівчинкою немислиме.

Також Знай.uа" писав, що поліцейським вдалося врятувати самогубцю з Харкова.