Через епідемію коронавірусу випускники шкіл та вищих навчальних закладів цього року залишилися не лише без навчання, але й без традиційних випускних. У Львові розповіли, як вирішили завершити навчальний рік, щоб випускникам він таки запам’ятався. Про це повідомили в управлінні освіти Львівської міськради.

За словами очільниці управління освіти Зоряни Довганик, шкільне навчання цьогоріч вирішили завершити дистанційно. Традиційних «останніх дзвоників» не буде.

Замість цього кожен навчальний заклад вільний обирати власну форму проведення урочистостей – як флеш-моб, як онлайн-зустріч чи відеозвернення керівників школи до учнів.

У школах стверджують, що проводити випускні вечори не збираються, а чи святкуватимуть у кафе та ресторанах – то справа батьків учнів. Чи відбудуться заплановані в якості святкування поїздки учнів на спільні екскурсії – також не відомо, оскільки це залежить від темпів послаблення карантинних обмежень в області.

Нагадаємо, у Києві школяр засунув палець куди не треба, і добром це не скінчилося.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа інтернет — розкіш для українських шкіл? Карантин оголив гірку правду.

Знай.uа писав, українські діти до школи не повернуться — у Міносвіти розбили всі надії батьків.