На Житомирщині сталася страшна НП, під час відпочинку біля ставка чоловік розстріляв кілька осіб.

Про це на своїй сторінці в фейсбук написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Так, стало відомо, що на березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району, відпочивала компанія киян, які зібралися половити рибу. За даними слідства там було 9 чоловік, разом з орендарем ставка.

Фото зі сторінки Антон Геращенко


Після розпиття спиртних напоїв шестеро друзів лягли спати в сарайчику, який стояв на березі ставка. Двоє відпочиваючих залишилися далі розпивати спиртне з орендарем ставка.

Близько години ночі, орендар ставка, професійний мисливець на грунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати гостей з гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ". Спочатку чоловік вбив двох людей, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати 6-х сплячих.

Фото зі сторінки Антон Геращенко


Чоловік встиг розстріляти семеро людей, один з відпочиваючих почувши постріли, втік в ліс. Після того, як чоловік добрався до одного з сіл, він викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото зі сторінки Антон Геращенко


Підозрюваний у вбивстві 7 чоловік затриманий поліцейськими і знаходиться під вартою. Рушницю з якого було здійснено масове вбивство вилучено. Затриманий буде направлено на судово-психіатричну експертизу. На даний момент ведеться слідство.

Скріншоти

Сегодня ночью в лесах Житомирщины разыгралась кровавая трагедия. На берегу ставка, неподалёку от села Новоселица...

Geplaatst door Антон Геращенко op Donderdag 21 mei 2020

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині виявили готель, що порушує карантин.

Також Знай повідомляв, що підозрювана у вбивстві студена з Конго виявилася колишньою хуліганкою.

Нещодавно Знай передавав, що двірник накинувся з ножем на заведущую дитсадком.