У Львові патрульні накрили банду шахраїв, які хотіли видурити в пенсіонера велику суму грошей.

Про це повідомляють у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у Львові у середу, 20 травня близько 22:00 поліціянти затримали двох молодиків, які обманом намагалися заволодіти грошима пенсіонера.

"На спецлінію “102” звернувся громадянин, який повідомив, що до його дідуся зателефонували шахраї та відрекомендувалися працівниками поліції. За його словами, вони вимагали гроші в сумі 10 000 доларів США за його сина”, — сказано в повідомленні.

Правоохоронці зв'язалися телефоном із заявником, і він надав ті ж описи ймовірного зловмисника, які отримав безпосередньо від дідуся. Той мав пізнати невідомого і передати йому вказану суму.

Фото патрульної поліції ЛЬвівщини


Прибувши за вказаною адресою, інспектори звернули увагу на чоловіка, схожого за описом. Ним виявився 22-річний мешканець міста Суми. Як виявилося пізніше, зловмисник працював не сам, а разом із спільником, ним виявився 21-річний мешканець міста Суми.

Фото патрульної поліції ЛЬвівщини


Наразі правоохоронці затримали молодиків для з’ясування всіх обставин і проведення слідчих дій. Наразі, триває слідство.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Місто струсонуло від потужного вибуху, що "Ощадбанк" злетів на повітря: перші кадри і деталі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові банкомат Приватбанку "бомбонули" на два мільйони, мерзенне пограбування засікли камери