У Львові до дня вишиванки запустили флешмоб #Вартий_вишиванки.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав координатор "Варта -1" Ігор Зінкевич.

День вишиванки в Україні відзначається в третій четвер травня. У 2020 році свято припадає на 21 травня. Так, у цей день у Львові запустили флешмоб #Вартий_вишиванки. Суть його полягає у тому, що ти ВАРТУєш носити вишиванку, лише тоді, коли ти справжній Українець.

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича


"Коли Українець - це не лише громадянство, це значно більше! Це те, що закарбоване у твоєму серці, як глибока любов та повага до своєї батьківщини! Коли ти цінуєш свою мову, своїх предків, традиції! Коли "Українець" для тебе звучить гордо, адже вишиванка – наш оберіг. Його нам дарують найдорожчі і найближчі люди, як захист і вияв любові. Носи з гідністю і своїми діями будь вартий її", - написав Ігор Зінкнвич.

Також Зінкевич розповів, що його вишиванка має для нього не аби яку цінність, все через те що її йому подарували батьки. При цьому він зазначає, що одягає її лише на свята, адже вона має для нього глибоке значення.

Скріншот

#Вартий_вишиванки Ти ВАРТУєш носити вишиванку, лише тоді, коли ти справжній Українець! Коли Українець- це не лише...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Woensdag 20 mei 2020

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора Далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі.

Також «Знай.ua» писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливої морди.