Львів'яни скаржуУаться на те, що змушені платити не тільки за газ, а ще й за його доставку.

Про це написала львів'янка Аня Степан у фейсбук.

Так, львів'янка розповіла, що їй на мобільний телефон прийшло повідомлення проте, що у неї є борг за доставку газу. Це дуже обурило жінку, тому вона написала гнівний пост у соціальній мережі.

"Люди, ви теж платите за доставку газу?Мені сьогодні прийшло СМС про борг! Я за ЗЕ не голосувала, ті дебіли, які голосували - нехай платять!!! Я сама собі газ доставила! Я заплатила за труби, майстрам за роботу, сусідам (за те, щоб дозволили врізатися в спільну на вулиці трубу), за усі документи!!! Тоді за що, я тепер маю борг??? За що платити???", - написала львів'янка.

Скірншот


У коментарях під постом львів'яни неоднозначно відреагували на гнів жінки з цього приводу. Деякі коментатори зазначали, що за доставку газу українці завжди платили. Але у цьому році відбулися деякі зміни, і тому оплата за цю послугу тепер йде окремою платіжкою.

"Доставка завжди була включена у вартість газу, просто зараз вилучили з загальної суми ,тобто все йшло на один рахунок, а тепер на два, підніміть старі квитанції і переконайтеся", пише львів'янка Галина Калина.

"А чим Вам мають тут допомогти? Оплатити ваш борг? Зняти Вам цю оплату? До чого це пост взагалі не ясно. Не хочете не платіть взагалі і все, які проблеми"- зазначила Юлія Жукевич.

Скріншот


"Ви в курсі, що ми завжди сплачували за доставку газу, просто вартість вписувалась в одну квитанцію ?" - написала львів'янка під ніком Halyna SK.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот

Люди, ви теж платите за ДОСТАВКУ ГАЗУ??? Мені сьогодні прийшло СМС про борг!!! Я за ЗЕ не голосувала, ті ДИБІЛИ, які...

Geplaatst door Аня Степан op Woensdag 20 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі холодну воду пустять за гарячими цінами - на скільки подорожчає комуналка

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни масово "забили" на комуналку, сидячи на карантині - Кернес не пробачить

Також «Знай.ua» писав, що Атомна електроенергія по 2 центи – це маніпуляція – Євтушенко