У Львові викрили банду наркозбувачів, які виготовляли амфетамін.

Про це, на своїй сторінці у “Facebook”, повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Так, у Львові у середу, 20 травня правоохоронці викрили організовану групу із п’яти осіб, які виготовляли і збували амфетамін.

Фото: Львівська прокуратура


Слідство з'ясувало, що 5 мешканців міста Львів, Бродів та Київ у віці від 26 до 47 років організувалися у стійке злочинне об’єднання з метою систематичного виробництва та збуту психотропної речовини.


Киянин забезпечував групу прекурсором (фенілнітропропеном), які пересилав за допомогою поштового зв’язку до Львова. Решта учасників групи в обладнаній лабораторії забезпечували подальше виготовлення амфетаміну. Після цього збут відбувався із рук у руки як посередникам, так і кінцевим споживачам. Також правоохоронцям вдалося з'ясувати, що готову продукцію для реалізації та споживання направляли до столицю.

Фото: Львівська прокуратура

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Як зазначила прокурорка, зафіксовано об’єми збуту від 1 г до понад 100 г в одні руки на постійній основі.

"Для розуміння: одна доза речовини становить від 0,25 до 0,5 г, ціна кожної дози близько 250 грн. Грошові кошти отримували готівкою та безготівково (переказами на банківську картку)", — написала вона.

Фото: Львівська прокуратура


Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які мали відношення до злочинного угрупування. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного слідчого ізолятора.

Також портал "Знай.uа" писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.