У Львові зоозахисники врятували маленьке лисеня, яке знаходилося на складі одного з підприємств.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта -1".

Так, у вівторок, 19 травня, на вулиці Промисловій на складі підприємства у Львові зоозахисники врятували маленьке лисеня. Тепер тваринка перебуває у львівському притулку “Домівка врятованих тварин”.

У Львові врятували лисеня, фото Варта -1


"Ми з Анастасією Штокало приїхали туди, а він прямо в приміщені між склопакетами і людьми. І це майже центр Львова, з кожним днем таких тварин в місті все більше. Були в клініці, оглянулись хлопчик здоровий, тепер карантин і вакцинація”, — повідомив керівник притулку Орест Залипський.

Лисеня буде перебували у притулку до повного відновлення. Працівники закладу вакцинують його від сказу, а після чого відпустять у дику природу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше поцупила піжаму, аби обійматися із нею - кмітлива вівчарка провчила неуважну господиню і стала зіркою.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.