Львів'яни страждають від навали безхатьків з циганами у парку біля костелу.

Безхатьки не просто там "тусуються", але і живуть, при цьому розпиваючи алкоголь і лякаючи мирних жителів міста. Хтось спить прямо на лавочці, інші стелять собі ковдри під деревом і відпочивають під ним.

Про це повідомляє Галина Коненко на сторінці "Варта-1" у Фейсбуці.

"В парку біля костелу , навпроти дитячого майданчика (п.Степана Бандери) цигани і безхатченки зробили собі домівки, розпивають спиртні напої, пристають до людей, ночують........ Хочу спитати? Де наша ПОЛІЦІЯ??????"- пише автор.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

" Зате сьогодні ходило 6 чоловік поліції і з тьоткою в масці в квіточку перевіряли перукарні, чи там клієнти на півтора метровій відстані один від одного....", " Прямо зараз,сиджу в парку і бачу як міліція алкашів розганяє", " Вони там все моє львівське життя тусуються, на тих лавочках", " З циганами не могли дати ради і раніше. Не дадуть і зараз. Поліції також огидно навіть підходити до них, а не те, що пакувати в авто і везти в відділок.", " Це типу популяція тварин відбулась завдяки карантину вони тепер всюди як вдома 😂😂😂😂😂", " Наша поліція бігає по закладах і штрафує людей без рукавиць....не до циганів", Це вже... Але це ж роми. Ні ображати ,ні виганяти не можна. Образяться,а Європа зразу почне пальчиком махати.", " А ви подзвонили в поліцію? Чи поліція на роботі має сидіти в фейсбуці і чекати поки хтось напише?",- пишуть львів'яни у коментарях.

фото: Галина Кононенко (Фейсбук)
фото: Галина Кононенко (Фейсбук)

фото: Галина Кононенко (Фейсбук)
фото: Галина Кононенко (Фейсбук)

фото: Галина Кононенко (Фейсбук)
фото: Галина Кононенко (Фейсбук)

фото: Галина Кононенко (Фейсбук)
фото: Галина Кононенко (Фейсбук)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові зачинене на карантин метро окупували безхатьки і відсвяткували дике "новосілля" - чотири ліжка, одна подружка

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині дівчата облаяли та облили молоком лежачого безпритульного, відео знущань

Також «Знай.uа» писав, що Львовом розгулював п’яний безхатько з рушницею, - "Коли ти кіллер, але немає замовлень через карантин"