У Львові зустріли черговий авіарейс із пораненими з Донбасу, де точиться російсько-українська війна. Про це йдеться на сторінці храму Покрови Пресвятої Богородиці у Facebook.

«Увага! Новий борт із пораненими! Вельмишановні Владики, досточтимі отці, дорогі брати і сестри! Сьогодні до нашого військово-медичного клінічного центру прибув новий борт зі Сходу з пораненими захисниками! Наша госпітальна парафія знову просить всіх небайдужих молитовно мобілізуватися. Наша спільна молитва творить чудеса! Неодноразово в цьому переконувалися і поранені, і їхні родичі, і наші військові лікарі, медсестри та волонтери!», - пишуть автори посту, та просять молитися за поранених.

Крім того, у повідомленні зазначають імена новоприбулих поранених – загалом 13 осіб.

Скрін, Facebook

«Щиро дякую за ваші добрі серця та патріотичну, християнську молитву за поранених воїнів!», - додає під постом військовий капелан, протоієрей Олег Скнар.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, війська ООС знову “дали по зубах” окупантам на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, ВСУ пообіцяли "судний день" бойовикам за загибель побратима.

Також Знай. ua писав, що Донбас здригнувся від потужного залпу гранатометів.