Карантин через коронавірус в Україні послабили з 11 травня, і багатьом громадянам потрібно повертатися на робочі місця. Разом із тим, дитячі заклади, такі як садочки, де можна було б залишити малюків у робочий час, так і не повернулися до звичного режиму. У зв’язку із цим у Львові пропонують відкрити дитячі садочки вже з 18 травня. З такою пропозицією до міської та обласної комісії з питань ТЕБ і НС звертається нардеп Тарас Батенко.

За його словами, саме непродуманість та спонтанність дій влади підштовхує українців до пікетів та акцій протесту. Батьки, яким час повертатися на роботу, мають єдиний вихід – відправити дітей до садочків. В іншому випадку їм доведеться попрощатися із роботою, або зачиняти дітей самих вдома – не всі мають родичів, які могли б доглядати малечу.

Скрін, Тарас Батенко, Facebook

«На відміну від можновладців, вони не мають змоги найняти нянь», - додає нардеп.

На його думку, дитсадки могли б повернутися до роботи, дотримуючись необхідних санітарних вимог, вже з 18 травня.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"В ДНЗ зараз проводять опитування. Більшість батьків за відновлення роботи дитячого садочку!", - пишуть у коментарях містяни.

Нагадаємо, індивідуальний підхід і безглуздість тестів, топ уроків дистанційної школи.

Як повідомляв Знай. ua, ненька не витримала хамства вчительки і "прославила" її на всю країну.

Також Знай. ua писав, що у Міносвіти анонсували кінець навчального року і терміни іспитів.