У Львові знайшли чоловіка, якого вважали безвісти зниклим. На жаль, він помер, зазначають його родичі у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Щиро дякую всім за допомогу та підтримку. Але, нажаль, ми знайшли брата не живим, його душа залишила цей світ, хай земля йому буде пухом. Спочивай з миром, наш хороший, ти на завжди у наших серцях. Молімося за його спокій...», - пише у спільноті сестра покійного.

Скрін, «Варта 1»
Скрін, «Варта 1»
Крук Назарій Ярославович

Нагадаємо, Крука Назарія Ярославовича 1992 року народження розшукували після того, як 8 травня він вийшов з дому та не повернувся. Його телефон не відповідав, перебував поза зоною досяжності.

До розшуків Назарія залучили поліцію та волонтерів, усіх небайдужих, хто міг бачити чоловіка, родичи просили повідомляти їм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак 13 травня стало відомо, що правоохоронці знайшли його тіло.

Скрін, Юлія Фігурняк, Facebook

«Боже, чому саме він, такий рідний, старший брат, моє серце ніколи не загоється, ти назавжди у ньому. Біль, який ніколи не згасне, рана, яка не заживе, спочивай з миром», - пише у соцмережах сестра чоловіка. Вона додає, що причина смерті брата – серцевий напад.

Нагадаємо, ″Мінливості долі″: Тодуров прооперував актора, що зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці Уляни Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кардіохірург: не треба боятися бути донором після смерті.

Також Знай.ua писав, що українські кардіохірурги вразили Європу.