У Львові салони краси працюють, порушуючи вимоги щодо пом’якшення умов карантину. Про це написала журналістка «ТРК Перший західний» Ксенія Павлишин на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, під час роботи над сюжетом про те, як перукарні повертаються до звичного ритму життя, їй вперше у житті довелося викликати поліцію.

«Те, що сталося сьогодні – то вже було занадто. Реально. Мені образили оператора Юру Кіся. Просто за те, що він виконував свою роботу», - розповідає журналістка.

«Ми отримали завдання і пішли знімати сюжет про те, чи салони краси дотримуються протокольних правил в умовах послабленого карантину. Салони краси обирали рандомно: йшли центральною частиною міста і заходили в ті, які траплялися на шляху», - зазначає вона.

«В одному з салонів краси… спершу нам сказали, що власниці поки немає – буде за 15 хвилин. Ми з розумінням погодились прийти пізніше. Хоча за законом мали право знімати без будь-яких згод, оскільки перукарня – це місце громадське! Повернулися туди за півгодини. Ясно, що нам не зраділи. В залі перебували одинадцятеро осіб: шестеро працівників салону і п’ятеро клієнтів», - пише жінка, додаючи, що при цьому перукарі працювали без рукавичок, у приспущених масках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Працівники та власниця салону накинулися на журналістів із лайкою, хоча ті не хотіли провокувати конфлікт.

Geplaatst door Ksenya Pavlishin op Woensdag 13 mei 2020

Geplaatst door Ksenya Pavlishin op Woensdag 13 mei 2020

«Журналісти не прийшли викривати страшні порушення в роботі салонів краси, навпаки: матеріал був про бізнес що працює в складних умовах пандемії. Тобто журналісти були на стороні бізнесу, і людей що мають годувати свої сім'ї. Адекватно було би показати на камеру, що всі в масках та рукавичках, сказати на камеру щось типу: "йдіть робити зачіски до нас, тут безпечно", і все, журналісти виконали би редакційне завдання, а перукарня пропіарилась би. Неадекватно було кидатись на оператора з журналісткою, бикувати і виштовхувати з приміщення. Що ж... Це теж піар, тільки зворотній», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, ″Перевірили температуру, паспорт і наявність додатка″ - у Борисполі приземлилися українці з Італії.

Як повідомляв портал Знай.ua європейська країна покликала тисячі українських заробітчан –"Не тільки полуниця".

Також Знай.ua писав, заробітчани ризикують не повернутися в Польщу і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.