Правоохоронці знайшли на сміттєзвалищі в Херсоні 25 заробітчан із Закарпатської області, серед яких семеро дітей. Вони збирали тут та сортували сміття, при цьому заробітчани жили поруч зі сміттєзвалищем у халабудах.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

На сміттєзвалищі правоохоронці виявили кілька родин – 18 дорослих та 7 дітей віком від 2-х до 12-ти років. Всі вони приїхали з Мукачева Закарпатської області. Поліцейські провели профілактичні заходи щоб не допустити використання дитячої праці.

Фото Національної поліції


"Дорослі пояснили, що вони збирали та сортували сміття. Жили поруч зі сміттєзвалищем у халабудах, де немає ні світла, ні води, ні будь-яких елементарних умов для проживання малюків. Поруч зі своїм місцем проживання заробітчани утворили ще один смітник з того, що вони сортували. Дорослі та діти мали вкрай занедбаний вигляд. Для перевірки стану здоров’я малюків, їх помістять до лікарні, де нададуть всю необхідну допомогу", – йдеться у повідомленні.

Фото Національної поліції


Наразі правоохоронці перевіряють законність перебування та працевлаштування в області цих громадян. Також правоохоронці перевіряють інформацію щодо можливої експлуатації дитячої праці. Інформація про даний факт внесена в журнал єдиного обліку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото Національної поліції

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі 15-річний підліток запустив онлайн-трансляцію в одній із соціальних мереж і відкрив стрілянину по автомобілях і людям з балкона другого поверху житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсмен розстріляв свого хлопця і його мати, ось така помста за шантаж інтимними фото.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві пожежа знищила сауну на 20-му поверсі хмарочоса, - "Багаті теж плачуть".