Зранку, 6 травня не стало Аліни Полицяк, молодої мами 4 діток і люблячої дружини розвідника Юрія Полицяка. П’ять років тому у жінки знайшли пухлину у грудях. Зробили операцію, одночасно і ампутацію. Життя ніби налагодилось, але стався рецидив. Рак прокинувся. Пухлини вже на легенях, пішли й метастази.

фото: Аліна Полицяк (Фейсбук)
фото: Аліна Полицяк (Фейсбук)

Про трагічну новину повідомила волонтерка Вікторія Шинкаренко.

"Хвороба не обирає за віком і сімейним станом, не застрахований ніхто. П’ять років боротьби і сподівань, обстеження, хімії і медикаментозне лікування. І віра Аліни що вона буде жити, бо діти, бо чоловік і сім’я.
Вона завжди була така спокійна і тендітна, я мабуть більше нервувала читаючи її заключення ніж вона. А в останні місяці я побачила скільки сили в цій тендітній жінці, сили і бажання жити. Але...хвороба виявилася сильнішою.
Друзі з багатьох країн підтримували Аліну під час лікування, завдяки вам ми відвоювали ще рік життя...
Вчора я обіцяла заїхати сьогодні, не встигла. Заїхала привезти тобі квіти. Спи спокійно, м’яких тобі хмаринок",- написала Вікторія Шикаренко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Жінка боролася з усіх сил заради своїх чотирьох діток. Не змогла… Серце Аліни перестало битися. Чоловік та четверо діток залишилися самі.

З 2014 року Аліна боролась з онкозахворюванням. Їй було 38 років.

джерело: Фейсбук (Вікторія Шинкаренко)
джерело: Фейсбук (Вікторія Шинкаренко)

Підтримати дітей і чоловіка можна тут, картка чоловіка:

Полицяк Юра 4731 2191 1703 8210

джерело: Фейсбук (Вікторія Шинкаренко)
джерело: Фейсбук (Вікторія Шинкаренко)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ти наш воїн" — нападник Атлетіко вразив мужнім вчинком заради онкохворої матері

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Не забувайте про нас", — онкохворі звернулися до уряду Зеленського з несамовитим посланням

Також «Знай.uа» писав, що Матір онкохворої Заворотнюк продемонструвала свою любов - "Це безцінно"