У Винниках ввечері вівторка, 12 травня, 27-річний чоловік зайшов до ресторану та заявив, що збирається його підірвати. Про це повідомляє видання ZAXID.NET.

Як зазначається, подія трапилася в закладі «Святослав» близько 23:00. Чоловік заявив, що має із собою гранату, та збирається її активувати. Чоловік поводився агресивно, погрожував присутнім. Вимог він не висував, втім і на контакт іти не поспішав. На місце події викликали правоохоронців, які провели перемовини з чоловіком та через кілька годин зуміли його знешкодити. Намагалися підключити до перемовин і його матір, однак це не допомогло. У поліції додають, що чоловік виглядав вкрай пригніченим.

Після затримання з’ясувалося, що жодного вибухонебезпечного предмету хлопець при собі не мав.

Як виявилося, затриманий - курсант Львівської Національної академії сухопутних військ та учасник Антитерористичної операції на Донбасі. Втім, з АТО він втік та наразі перебуває у розшуку за дезертирство.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

У нападника взяли аналіз крові на вміст алкоголю чи наркотичних речовин. Пояснити логічно свою поведінку чоловік не зміг, натомість постійно просив води та стверджував, що в нього терпнуть ноги. Йому призначено психіатричну експертизу.

Нагадаємо, "Демон", який не залишить шансу супернику, ЗСУ отримали унікальний дрон: відео випробування безпілотника.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ВСУ познущалися над бойовиками "ЛНВ" під Кримським.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні жорстко взялися за дезертирів, опублікований новий закон.