З 11 травня по всій Україні почали послаблювати карантинні заходи. У зв'язку з цим у Львові дозволили роботу кафе та ресторанів, проте тільки на літніх терасах.

Львів'яни, які довий час сиділи на карантині масово ринули до кафе та ресторанів. Таким чином на літніх терасах Львова скупчилась велика кількість людей.

Відповідні кадри опублікував львів'янин Станислав Екимов на своїй сторінці у фейсбук.

Так, на фото видно, що літній терасі зібралася велика кількість людей до того ж вони не дотримуються дистанції та збираються у групи більше ніж двоє людей.

"Карантин у Львові станом на зараз", - так львів'янин підписав своє фото.

Фото Станислава Екимова


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на таких великий потік людей на літніх терасах міста.

"Люди просто не знають з чим ризикують", "Скупчення людей на літніх майданчиках. Ну це ж було прогнозовано! А от у перукарню по запису по одному-ніз-зя!", " Де логіка?!", "Маска на масці", " Я не розумію одного, для чого було два місяці сидіти, щоб вийти тоді, коли самий пік", "Так цього треба було сподіватися, люди сиділи закриті 2 місяці", "Все... Треба їхати у Львів ", " Що грипу злякалися?", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Карантин у Львові станом на зараз😁 #короноболт

Geplaatst door Stanislav Yekimov op Maandag 11 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Нью-Йорку троє дітей померли від хвороби, пов'язаної з коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.ua, у Москві лікарню з хворими на Covid-19 охопило полум'я

Також Знай.ua писав, Covid-19 вражає їх першими? Медики знайшли зону ризику вірусу.