На Львівщині кілька днів розшукують безвісти зниклого молодого чоловіка.

Про це у спільноті "Варта-1" написала сестра зниклого ‎Юлія Фігурняк‎.

У Львові розшукують Крук Назарія Ярославовича. Відомо, що чоловік 1992 року народження вийшов з дому у п'ятницю, 8 травня та досі не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Його телефон знаходиться по за зоною недосяжності.

Крук Назарій Ярославович


Особливі прикмети зниклого: за зростом 180 см, був одягнений у чорні спортивні штани, блакитну майку та червону кофту з капюшоном (що на фото), мав окуляри для зору.

Якщо ви бачили цього чоловіка, чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номерами телефонів : 098 922 67 42 сестра Юля, 067 416 67 38 тітка Марія. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

#ЗНИКЛАЛЮДИНА Допоможіть знайти брата, вийшов 08.05.2020 р. з дому та не повернувся, на зв'язок не виходить, телефон...

Geplaatst door Юлія Фігурняк op Maandag 11 mei 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

Також "Знай.uа" писав, що У Львові зник молодий хлопець в кепці, сестра благає про допомогу