Кожен хоче жити у красивому місці. Для цього українці висаджують дерева, квіти та різноманітні кущі. Щоб якось виокремити свою прибудинкову територію вони можуть встановлювати різноманітні скульптури.

Проте, коли фінанси обмежені, такі скульптури можна виготовити власноруч, як наприклад, це зробили жителі Сихова.

Відповідні кадри з'явилися у спільноту "Варта -1" у фейсбук.

Так, львівни показали, як вони прикрасили свою прибудинкову територію. Всі жителі будинку зібралися разом та виготовили різноманітні скульптури. Тепер тут є і лебеді і декоративні кошики для квітів.

Фото Natalia Makarchuk‎


"Не лише новинами поганими. Ось так на Сихові жителі багатоповерхівки власними силами прикрасили прибудинкову територію. Чудова ініціатива", - написала Наталія Макарчук у спільноті "варта-1".

Тепер прибудинкова територія на Сихові виглядає казково. Місцеві жителі полюбляють прогулюватися тут, щоб милуватися красою, яку вони зробили власноруч.

Скриншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора Далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі.

Також «Знай.ua» писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливої морди.