Прикордонники спіймали ще вісьмох українців, які намагалися потрапити до Польщі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Yavp.pl".

Так, стало відомо, що польські прикордонники затримали вісьмох українців віком від 21 до 49 років. Українці та один португалець намагалися на одному автомобілі нелегально в’їхати до Польщі з території Німеччини.

Фото: morski.strazgraniczna.pl


Щоб оминути прикордонний пункт порушники поїхали через ліс, там їх і затримали польські прикордонники вже на території Поліцького повіту (Західнопоморське воєводство.

Затримані чоловіки зізналися в спробі незаконного перетину кордону й погодилися прийняти покарання. Усім дали 5 місяців в'язниці умовно з випробувальним періодом на 1 рік та виписали штрафи. На громадян України також ще чекають зобов'язання до виїзду з Польщі. А ось португальця відпустили й відправили на 14-денний карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.