У Львові медики не можуть нормально дістатися до місця роботи через переповнені маршрутки. На неможливість потрапити на роботу поскаржилася львівська медсестра Ірина у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За її словами, вона понад годину не могла дістатися на роботу, оскільки водії маршрутного автобуса навіть не стали зупинятися на її вимогу, «помахали, що місця нема».

«Я медсестра, і вже годину не можу дістатися на роботу, бо чотири маршрутки №47-а помахали, що місця нема. Дякую нашій владі», - написала обурена жінка.

Скрін, «Варта 1» у соцмережі Facebook

У коментарях до посту містяни висловлюють своє обурення з приводу ситуації, що склалася у місті із громадським транспортом, та нездатністю міської влади забезпечити лікарям та медпрацівникам належні умови під час пандемії небезпечної хвороби – коронавірусу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, українці роблять фальшиві перепустки для автобусів і тролейбусів.

Як повідомляв портал Знай.uа , ринки після відкриття можуть закрити за одну мить, в Моз озвучили умови.

Також портал Знай.uа писав, випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.