Українець Андрій Хлопков зачарував своїми добрими вчинками земляків у Польщі.

Про це повідомляє Telegram-канал “Вірусні історії”.

Так, стало відомо, що Андрій Хлопков переїхав до Польщі. Там він відкрив власну будівельну компанію і працевлаштовує земляків, які втратили роботу через коронавірус.

Тепер чоловік підтримує українців, які опинилися в скруті під час карантину. Він допомагає продуктами та пропонує працевлаштуватися.

Андрій Хлопков допомагає українцям в Польщі


Охочих стало настільки багато, що він створив у фейсбук спільноту, де закликав допомагати тим, хто опинився через кризу у скруті. Люди на запит відгукнулися.

"Якось проїжджав повз гуртожиток у Кракові і запитав: “Хто тут є з України?”. Відгукнулося багато земляків. Чоловік допоміг їм продуктами, бо перебивалися з хліба на воду", - розповідає чоловік.

Тепер Андрій Хлопков справжня "зірка" у Кракові серед українців.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Хворий киянин розкрив правду про лікування від Covid-19 - токсичні ліки та безкінечні крапельниці. Дуже тяжко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лами допоможуть створити вакцину від COVID-19, у людства з'явився пухнастий союзник.

Також Знай.ua писав, що У Києві вірус зачинив на карантин два гуртожитки, як виживають українці в чотирьох стінах.