У Львівській області 850 елітних овець стали заручниками, внаслідок рейдерського захоплення з боку керівництва ферми “Меринос-Захід”.

Про це пише “Цензор.Нет”, із посиланням на “Facebook”-сторінку Сергія Зубарєва.

Як зазначається, вівці були куплені у “Меринос-Захід” за ціною понад 500 євро за кожну і, за договором, передані на утримання. За даними Зубарєва, відповідно до договору, вівці мали перебувати на відповідальному утриманні до моменту, поки покупець не побудує свою ферму.

“Були оформлені всі документи і підписані акти передачі тварин. У власника тварин не вийшло реалізувати плани з будівництва ферми і тварин вирішили продати. Коли власник з покупцем приїхали в державне агентство з ідентифікації тварин, то з’ясувалося, що вівці, як і раніше, записані на продавця і крім того, частину він перепродав у 2019 році.

фото: Сергій Зубарєв (Фейсбук)
фото: Сергій Зубарєв (Фейсбук)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Далі історія стає детективною. Під приводом того, що у власника овець є заборгованість перед “Меринос-Захід”, овець закривають в ангарі і не дають можливості надати їм медичну допомогу і привезти їжу і воду. На територію ферми не допускають представників власника. Численні вимоги провести звірку щодо кормів і встановити кількість тварин, що залишилися, і долю зниклих залишалися без відповіді.

фото: Сергій Зубарєв (Фейсбук)
фото: Сергій Зубарєв (Фейсбук)

Причини зрозумілі, заборгованість по кормах, найімовірніше і близько не покриє вартість зниклих, загиблих і перепроданих тварин. Пан Шувалов, який несе повну відповідальність за утримуваних тварин, вирішив піти ва-банк, і він особисто, разом з помічниками зрізає з овець бирки власника і чіпляє свої бирки. Прізвища всіх, хто міняв бирки і причетний до цього злочину, встановлені і передані в слідчі органи. Коли пану Огнєву повідомили, що ці дії мають ознаки шахрайства та власник має намір звернутися до правоохоронних органів, то тваринам скоротили раціон до соломи, що призводить до щоденної загибелі і мук тварин. Директор “Меринос-Захід” пан Шувалов не виходить на зв’язок. Його шукають”, — пише Зубарєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Буковині молода шкуродерка напоїла беззахисного малюка горілкою і зняла на відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві шкуродери закопали старого пса в яму разом із сміттям і кинули помирати - ці кадри змусять ридати кожного

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові відправили за ґрати п'яного шкуродера, який жорстоко розправився з двома малюками