У галицькій столиці раптово випав сніг просто перед літом. У середу, 6 травня, мешканці Львова активно публікують у соцмережах, як погода в місті почала псуватися з самого ранку.

Львів'яни повідомляють, що різко в цей день похолоднішало і йшов мокрий дощ. А вже до обіду жителі багатьох районів почали знімати і викладати фото і відео погодного катаклізму – травневого снігу.

Зимуємо на карантині 😉😉😉Юрко приїхав на білому коні до Львова😉😉😉 в таку погоду і на карантині легше вдома сидіти😆

Geplaatst door Василь Корпан op Woensdag 6 mei 2020

,"З Новим роком!" – вітали один одного сусіди.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

6 травня 2020 року. Львів. Засніжило :-)

Geplaatst door Роман Метельський op Woensdag 6 mei 2020

"6 травня 2020 року. Львів. Засніжило", – підписав відео користувач Facebook Роман Метельський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, впродовж останніх кількох років "комунальні катастрофи" трапляються в столиці все частіше. Масштабну аварію на Шота Руставелі, прорив інженерних мереж біля ТРЦ Ocean Plaza, в результаті якого десятки киян отримали опіки, доповнило чергове затоплення – на цей раз під воду пішли не тільки десятки вулиць, а і ТРЦ, нещодавно добудований прямо над станцією метро "Героїв Дніпра".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові спостерігається сильний вітер, дощ і сніг. Зараз температура повітря там становить близько +8 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що незаконний видобуток бурштину на Волині прийняв загрозливий масштаб і перетворив ліси на величезні острови пустель.