У Львівській області правоохоронними органами розшукується громадянин України Порайко Ростислав Романович, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук керівник ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич.

"!!! Увага розшукується !!!Залізничним ВП ГУ НП у Львівській області встановлюється місцезнаходження громадянина Порайко Ростислава Романовича 30.05.1988 р.н. який обгрунтовно підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст.185 ККУ ",- написано у повідомленні.

Прохання усім кому відоме місцезнаходження або володіє будь-якою інформацією про можливе місцезнаходження чоловіка повідомити по телефону : 0687769700 або на гарячу лінію "102". Анонімність гарантуємо.
Поліція заздалегідь вдячна за співпрацю!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

фото: Ігор Зінкевич (Фейсбук)
фото: Ігор Зінкевич (Фейсбук)

фото: Ігор Зінкевич (Фейсбук)
фото: Ігор Зінкевич (Фейсбук)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом розшукують двох небезпечних рецидивістів, які не знають жалю - особливі прикмети та фото

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львівщиною розгулює озброєний злочинець, який вміє вбивати - особливі прикмети та фото

Також «Знай.uа» писав, що Розстріляли і дали по газах! У Львові розшукують “Ford Mondeo”, на якому втекла банда підозрюваних убивць