У Чернівецькій області жінку, яка пішла в банк платити кредит, оштрафували на 17 тисяч.

Про це повідомляє портал "Молодий Буковинець".

Так, стало відомо, що Глибоцький районний суд вирішив оштрафувати на 17 тисяч гривень місцеву жительку, яка після повернення з Польщі порушила карантинні умови та покинула місце самоізоляції.

Відомо, що 3 квітня буковинка самовільно залишила місце ізоляції під час карантину протягом інкубаційного періоду після свого повернення з Польщі. У свій захист жінка заявила, 26 березня повернулася додому з-за кордону, а третього квітня їй зателефонували представники "Ощадбанку", які вимагали погасити заборгованість по кредиту.

Ощадбанк
Ощадбанк


Жінка розповіла, що її батьки похилого віку, а більше нікому було розібратись в даній ситуації, тому їй довелось вийти з дому. За словами обвинуваченої, вдома вона перебувала 8 днів із 14-ти необхідних.

За словами жінки, їй довелося порушити карантинні обмеження, оскільки представники банку погрожували їй і стверджували, що карантин на кредит не поширюється. Про те глибоцький районний суд визнав жінку винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП, і вирішив накласти на неї адміністративне стягнення у розмірі 17 тис грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені розповіли, чому у кожної квітки свій неповторний аромат

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчинка з вродженою мутацією стала легендою і підкорила весь світ

Також Знай.ua писав про 11 незрозумілих речей, з якими допомогли розібратися користувачі інтернету