Блаженнійший Патріарх Святослав, Глава Української Греко-Католицької церкви, 5 травня відзначив своє 50-річчя. Під час святкування він виконав пісню на слова Тараса Шевченка ”По діброві вітер віє”. Відповідне відео опублікували в You Тube.

На опублікованих користувачем Олегом Ґибою кадрах Блаженніший Патріарх Святослав проникливо співає відому пісню, поки присутні із пошаною прислухаються до виконання.

Зазначимо, що Блаженніший Патріарх Святослав (Шевчук) народився 5 травня 1970 року у місті Стрий, на Львівщині. Навчався в Аргентині та Італії, був обраний Патріархом УГКЦ 2011 року рішенням Виборчого Синоду єпископів.

Крім рідної української мови, Владика Святослав вільно говорить англійською, італійською, іспанською, польською та російською.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у МВС розповіли, скільки тисяч українців на Великдень порушили "святий "карантин і були покарані.

Як повідомляв Знай.uа "Слуги народу" терміново звернулися до українців на Великдень.

Знай.uа писав, Мендель показала "коронний номер" — ці писанки точно стануть трендом Великодня 2020.