У Львові розшукують дівчину, яка вчинила крадіжку в магазині косметичних товарів. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Галицьким ВП, за підозрою у вчиненні крадіжки косметичної продукції з магазину у центральній частині міста Львова, встановлюються дані особи (зображеної на фото), за наявності будь якої інформації прошу зателефонувати за номером 0970325080 або 102, вдячні за співпрацю!», - пишуть в поліції.

«Крадіям носіння масок допомагає. Всі в масках. Встановити особу крадія неможливо», «А вдягнула б маску нормально, то і не ідентифікували б», «Красава, тільки протупила з маскою», «Геніально, блін, законно в масці», - коментують містяни.

«Їй і без косметики ніц не бракує...», - пишуть чоловіки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А може заговорилася, та й забула, що не оплатила, бо ніби дівчина спокійна, на злодійку не схожа», «А де докази??? Відео? Завтра я скажу, що ви вкрали!», - не вірять у крадіжку інші.

«В багатих і депутатів можна, а в центрі бідні магазини не відкривають, оренда космічна, так що вперед...», - вважає дехто.

«Люди, які виправдовують факт крадіжки тим, що вона вкрала у компанії, напевно, не усвідомлюють, що всі ті недостачі лягають на плечі продавцям. Простим людям, які за копійки там працюють. Звісно, що недостачі мала б перекривати компанія, але насправді все навпаки і вираховують із зарплатні», - зазначають коментатори.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.