У Львові чоловіка, який явно перебував під дією наркотичних речовин та міг становити загрозу для оточуючих, лікарі наркологічного відділення відмовилися госпіталізувати. Про це пише свідок подій Володимир Садовий в соціальній мережі Facebook.

«Абсурдність сьогодення, або історія наркомана та бездіяльності лікарів!!!... 5 травня 2020 рік, на лінію 102 від мешканця Львова приходить повідомлення про те, що… по вулиці Зеленій ходить підозрілий чоловік та кидається під автівки. На місце виклику прибуває екіпаж патрульної поліції та виявляє чоловіка з явними ознаками наркотичного сп’яніння, чоловік лаявся нецензурною лексикою, кидався під автівки, чіплявся до громадян», - розповідає свідок.

«Оскільки чоловік в такому стані може нести небезпеку як своєму життю, так і життю інших громадян, інспектори приймають рішення доставити чоловіка в Личаківський відділок поліції, для встановлення особи, складення адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху, оскільки він рухався по проїзній частині, та госпіталізації», - додає він.

Проте швидка допомога, яку викликали до відділку, прибула лише через 5 годин після дзвінка і тільки після скарги до місцевого відділку МОЗ.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Скрін, Володимир Садовий Facebook

Geplaatst door Володимир Садовий op Dinsdag 5 mei 2020

Geplaatst door Володимир Садовий op Dinsdag 5 mei 2020

У відділку бригада швидкої вирішує госпіталізувати затриманого, «станом на 02:35 чоловіка садять в автівку котра вирушає на вулицю Кульпарківську, 95, в наркологічне відділення». Однак там «нікого не госпіталізують, наркомана під дією наркотичних речовин випускають на моїх очах з приймального відділення, і ніколи не здогадаєтеся чому», пише автор. Причина – «дивна і суперечить здоровому глузду, виявляється в лікарні, котра має лікувати, є чорний список, в якому є люди яких не кладуть на лікування».

«Можливо в ІТТ та СІЗО є теж такі списки і ми про них не знаємо!», - підсумовує автор посту.

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.