Львівські бізнесмени заспівали пісню про карантин у Львові.

Про це повідомляє інформаційний портал "То є Львів".

Львівські бізнесмени зібралися і разом записали яскравий, веселий та творчий кліп "Карантин у Львові". Майже два десятки бізнесменів об'єдналися заради креативного відеоролика. Пісню та кліп бізнесмени записали у рекордні терміни – за тиждень.

Скріншот із відео


Зазначимо, що кліп був знятий з дотриманням усіх норм карантину та захисту від COVID-19: перебували вдома, тримали дистанцію, не порушували маскового режиму, дезінфікували руки, уникали рукостискань, контролювали водний баланс.

Скріншот із відео

Цей кліп став частиною челенджу, який під час затяжного карантину запустили українські бізнесмени. Першими заспівали одесити. Далі естафету прийняли Дніпро та Київ.

"Будьмо здорові! Зустрінемось у Львові!" – так завершується відео "Карантин у Львові".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потап зіграв коронавірусу на гітарі, хіт змусить сидіти вдома кожного українця.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк заблукала в лісі після "перетворення" на Матильду - "Залишайтеся вдома".

Також Знай.ua писав, Унітаз і туалетний папір проти коронавірусу - воротар Шахтаря підтримав челендж, черга за Малиновським.