Ще одного співучасника подвійного вбивства — 17-річного львів’янина, викрили співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів , спільно з оперативниками управління карного розшуку та управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини, за процесуального керівництва прокуратури області.

Про це інформують у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як повідомлялось раніше, інформація про зникнення двох мешканців міста Золочів — шістнадцятирічної дівчини та сімнадцятирічного юнака, надійшла у поліцію 17 березня.

Поліцейські встановили, що неповнолітні були вбиті, а до скоєння цього злочину причетні двоє мешканців міста Золочів, віком 18 та 19 років, та їх 17-річний спільник — львів’янин.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

“Зловмисники ретельно спланували вбивства — вибрали місце у лісі неподалік села Підбірці, Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали”, — розповіли в поліції.

Двох причетних до скоєння вбивств мешканців Золочева, поліцейські затримали 31 березня.

Сьогодні, 5 травня, слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 1, 9, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України третьому співучаснику злочину — 17-річному львів’янину. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному — довічне позбавлення волі. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічне кохання тут ні до чого. Шукають вбивцю

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили битами і підпалили"

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом обгорілі тіла закоханих підлітків знайшли у спільній могилі, замішані наркомани - ридає вся Україна