Президент Володимир Зеленський підписав указ «Про призначення стипендій президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів».

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Відповідно до Указу Президента України від 6 квітня 2006 року № 290 «Про заходи щодо фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю та підтримки паралімпійського і дефлімпійського руху в Україні» призначено стипендії президента України 102-м видатним спортсменам із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту – чемпіонам і призерам світу та Європи та 50-м їх тренерам.

Підвищення стипендії, podrobnosti
Підвищення стипендії, podrobnosti

Як повідомили у пес-службі Відділення НОК України у Львівській області, троє львів’ян отримали стипендії Президента України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Указом від 4 травня 2020 року №154/2020 призначено стипендії Президента України видатним спортсменам із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерам. У списку є троє жителів Львівщини, яким призначено стипендії в розмірі 7 тисяч гривень:

Дідух Віктор Ігорович – чемпіон Європи 2019 року з тенісу настільного;

Морквич Наталія Олексіївна – бронзова призерка чемпіонату світу 2019 року з фехтування на візках;

Колесніков Андрій Віталійович – тренер бронзової призерки чемпіонату світу 2019 року з фехтування на візках Морквич Н.О.

Розмір стипендій складає від 7 до 12 тисяч грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юна харків'янка "поклала на лопатки" Європу, взявши срібло на престижній олімпіаді з математики

Як повідомляє портал «Знай.uа» Беленюку нарахували стипендію від Зеленського, скільки отримав "слуга народу"

Також «Знай.uа» писав, що Стипендії: які бувають, і хто має право на їх отримання