В Тернополі провели "похорони" для туристичного сезону.

Про це повідомляє інформаційни портал "Тerminovo".

Через карантинні обмеження туристичний сезон, який в Тернополі мав традиційно розпочатися у першу суботу травня не стартував. Саме через це місцеві жителі вирішили його поховати. На акцію принесли труну та вінок з написом "Дорогому туристичному сезону-2020 від люблячих туристів".

Фото Тerminovo


"Ті дзвоники, які почали надходити з навколишніх країн та інших міст, дали розуміння, що цього року як такого туристичного сезону не буде. Закриті кордони, не працює залізниця, не їздить транспорт. Не працюють готелі та ресторани, – а це основа туризму. Бо якщо людина кудись їде, вона хоче десь жити і щось їсти. Ці заклади відкриють орієнтовно у червні-липні. Можливо, щось почне рухатися лише у вересні і то переважно там, де є море і гори. А це те, чого в Тернополі немає", - каже координатор проєктів ГО “Файне.UA” Тарас Ковальчук.

Фото Тerminovo


За словами Ковальчука, у порівнянні з 2018 роком у 2019 році кількість іноземних туристів в Тернополі виросла майже втричі – з 23 до 87 тисяч. І цього року були плани працювати на міжнародній арені і залучати більше туристів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Фото Тerminovo

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, рятувати полуницю в Польщі — випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Польщі запанікували без українських заробітчан, гарувати на полях за копійки тепер нікому.

Також Знай.uа писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч.