У Львові невідповідальні працівники пошти розносять платіжки за комунальні послуги, ігноруючи обов’язок розкладати їх у скриньки. Мешканцям будинків доводиться самостійно шукати свої платіжки у купі інших. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Ось так нам приносять комуналку, щоб ми могли оплатити... Лишити на підвіконні й хай кожен шукає свою. Ось так людина халатно відноситься до своєї роботи... І наражає кожного з нас на небезпеку...», - пише авторка посту.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«В нас теж так лишили», «А ми самі ходимо на пошту і беремо, бо не приносять», «Я гадав, що то тільки у нас так платіжки дають», - зазначають львів’яни.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«У такому звалищі частина квитанції пропадає, тому так не повинен робити працівник, якому за доставку платять зарплату», - додають інші.

Разом із тим знайшлися і ті, хто захищає працівника пошти, якому «і так важко».

«Я працювала на пошті і знаю, яка важка і невдячна ця праця, але якщо мені не сподобалось, я розрахувалась і знайшла іншу роботу. А поки працювала на пошті, виконувала свої обов'язки в повному обсязі, не залежно від професії - не можна не виконувати роботу, на яку ти сам підписався. Що буде, коли всі так будуть ставитись до своїх обов'язків - і лікарі, і пожежники? Чи, може, одним можна, а іншим – ні?», - додає одна з користувачок.

Нагадаємо, українським пенсіонерам світить три доплати - кому варто приготувати документи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, як в аптеці наживаються на здоров'ї українців.

Також Знай.ua писав, в МОЗ закликали українців й надалі дотримуватися карантину