На Волині священник убив чоловіка під час святкування дня народження.


Про це повідомляє ІА "ВолиньPost".

Так, стало відомо, що у Шацькому районі, що на Волині, у лісовому масиві поблизу села Мельники, знайшли тіло 53-річного чоловіка. На місце оперативно прибув наряд патрульних поліції. Вони оглянули місцевість для встановлення всіх обставин події.

Правоохоронцям вдалося менше ніж добу встановити особу вбивці – ним виявився священник, настоятель Свято-Аннівського храму УПЦ (МП) Петро Границький.

На Волині священник убив чоловіка


“Слідчі слідчого управління, оперативники обласного управління карного розшуку та місцеві поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився несудимий 49-річний житель сусіднього села. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України”, – сказано в повідомленні.


Як стало відомо, 27 квітня у священника був день народження. На наступний день під час святкування між чоловіками виник конфлікт. В результаті чого священник і вбив чоловіка.

Відомо, що священнику вже обрали запобіжний захід. Його взяли під варту на 60 днів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, німець приїхав в Україну, щоб помститися – озвірілий ревнивець жорстоко розправився з дівчиною

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Харкові озвіріла Отелло проломив дружині череп.

Також портал "Знай.ua" писав, що знавіснілий від ревнощів чоловік викинув жінку з вікна.