У Львові пенсіонер намагався покінчити життя самогубством, проте правоохоронці врятували його.

Про це повідомляє поліція Львова.

Так, у Львові пенсіонер намагався покінчити життя самогубством. Це побачили місцеві жителі та викликали на місце пригоди наряд правоохоронців.

Прибулі на місце НП поліцейські помітили на балконі чоловіка, який намагався накинути зашморг на шию. Сусідка розповіла, що її чоловік вийшов на балкон і побачив, що дідусь уже задихається. Він обмотав кілька разів довкола шиї дріт.

Скріншот


Правоохоронці почали спілкуватися пенсіонером та намагалися переконати його не вчиняти самогубство. Завдяки вдало підібраним словам, дідусь відмовився від своїх намірів і викинув дріт з балкона, але поскаржився, що йому погано і він потребує допомоги медиків.

Дід стояв на балконі і дуже зрадів, що до нього нарешті прийшли правоохоронці.

“Добре, що ви прийшли – я буду жити!“ – сказав він патрульним.

Пенсіонера оглянули медики, наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Порятунок життя є пріоритетом для патрульних

“Добре, що ви прийшли – я буду жити!“ – літній чоловік хотів покінчити з життям, однак патрульні і сусіди запобігли невиправному На балконі другого поверху, що на вулиці Чорновола, особа похилого віку намагається вчинити суїцид. Такий виклик вчора, близько 15-ї години, отримали патрульні роти ТОР від сусідів дідуся. За лічені хвилини вони прибули на місце події та помітили на балконі чоловіка, який намагався накинути зашморг на шию. Сусідка розповіла, що її чоловік вийшов на балкон і побачив, що дідусь вже задихається. Він обмотав кілька разів довкола шиї дріт. Поліцейські та сусіди почали спілкуватися з 79-річним чоловіком, переконуючи його цього не робити. Завдяки вдало підібраним словам, дідусь відмовився від своїх намірів і викинув дріт з балкону, але поскаржився, що йому погано і він потребує допомоги медиків. На допомогу приїхав екіпаж 4 батальйону. Оскільки двері в квартиру були зачинені, а потерпілий їх не відчиняв. Інспектор роти ТОР Василь Маційовський та командир роти 4 батальйону Юрій Покровський потрапили у квартиру через дах прибудови та помешкання сусідів. Дід стояв на балконі і дуже зрадів, що до нього нарешті прийшли. “Добре, що ви прийшли – я буду жити!“ – сказав він патрульним. Чоловік запевняв, що потребує допомоги медиків, патрульні отримали дозвіл в одного із синів силою відчинити двері. Далі дідуся оглядати медики. Ми вкотре дякуємо небайдужим громадянам, які повідомили в поліцію про цей випадок. Вчасне звернення може врятувати життя! Дякуємо нашим колегам, які віддано ставляться до виконання своєї служби! #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Donderdag 30 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.