Роботу ринків у Львові відновлять тільки в тому випадку, якщо там будуть дотримуватися вимоги головного санітарного лікаря України. Рішення про відновлення роботи продовольчих базарів у місті відповідна комісія Львівської міськради готова прийняти, але тільки після того, як Кабінет міністрів оголосить про пом'якшення карантинних заходів в країні. Про це повідомили на "Радіо свобода".

Документ з рішенням комісії повинен з'явитися не пізніше 30 квітня, а вже з 1 травня ринків дозволять повернутися до роботи. При цьому доведеться слідувати чітким правилам: всі співробітники, продавці і покупці ринків повинні проходити температурний скринінг, мати медичні маски, і дотримуватися дистанцію в три метри.

На ринку обов'язково повинен бути антисептик для рук, а територія повинна ретельно дезінфікуватися.

Будь-яка стихійна торгівля категорично заборонена.

Нагадаємо, ринки відкриються, незважаючи на карантин — українці дізналися, коли можна буде придбати розсаду і труси.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Львові просять відкрити ресторани - бізнесмени записали термінове звернення, погодиться не кожен.

Знай.uа писав, українські медики вдарили по пандемії запальним танцем, яскраве відео підбадьорило мільйони людей.