У Львові, на вулиці Городоцькій, поблизу мегамаркету МЕТРО, представники ромської національності влаштували бійку на ножах. Про це розповів очільник громадської організації “Варта-1” Ігор Зінкевич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, причиною бійки майже опівночі 29 квітня став конфлікт ромів між собою.

“По вул. Городоцького біля ТЦ Метро – ножове поранення. Конфліктів ромів між собою. Працює поліція. Чекають швидку”, – написав у своєму повідомленні Зінкевич.

У коментарях львів’яни скаржаться, що роми вже давно окупували цю територію та поводяться досить агресивно.

Скрін, Facebook Ігор Зінкевич

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Geplaatst door Igor Zinkevych op Woensdag 29 april 2020

«В Метро буваю щотижня. Навалу ромів тут помітила близько місяця тому. Діти ходять по території та "клянчать" гроші, а дорослі в цей момент сидять біля зупинки. Усі, звісно без масок та не дотримуються відстані. Переслідують усіх, хто проходить повз», - зазначає одна з користувачок.

«Вони там живуть в хащах і не один рік», «Як із «цим» цивілізовано боротись? Де їхній дім?», - дивуються інші коментатори.

Нагадаємо, раніше "Встромили ніж у серце Києва: вандали розгромили сквер на Подолі

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають

Також Знай.uа писав, що Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги - медики і копи розводять руками