В одній із львівських лікарень, яка приймає людей із підозрою на коронавірус для здачі ПЛР-тестів, помітили медпрацівника, яка прийняла своїх родичів в обхід загальної черги. Про це написали у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Це відео знято вчора в черзі на здачу ПЛР-тестів біля інфекційної лікарні міста Львова. "Для моїх родичів окрема черга, а для всіх є палатка". Якось сумно робиться (ку...ва)», - підписав відео автор посту.

«А що тут такого, на цвинтарі теж треба блати мати, щоб місце добре дали», «Тобто пані вийшла з лікарні а тому одязі на двір? А потім зайде в палату до хворого, де побувала надворі?», «Жах, ви би ще в туалеті брали тести, подивіться на себе з боку», «Тобто медсестра, чи хто вона, виходить на двір і бере тампон? Світе тихий, змінися...», «То що таке??? То порушення всяких норм і прав. Те медсестра чи лаборант при своєму розумі?», «Без рукавичок, а потім 30 медиків заразились вірусом! Яка халатність», - обурюються через недотримання правил гігієни львів’яни.

«Йдеться про те, чому родичі даного медика обслуговуються позачергово, нахабно плюючи на людей в черзі», - нагадують інші.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«В пориві злості вже потім звернув увагу і на гігієну, бо після відео була "голосна" розмова з даними родичами, з покриванням (з їхнього боку) жіночими і чоловічими статевими органами, автора відео, людей в черзі і міської влади», - пізніше додав автор посту.

Нагадаємо, на Київщині вірус замкнув 150 студентів, гуртожиток став ізолятором – перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа, експерти пояснили, що робити, якщо у вас вимагають гроші за тестування або лікування коронавіруса.

Знай.uа писав, в Україні очікують різке зниження зарплат після карантину, прогнози фахівців.