Весна - надзвичайна пора, в цей період все навколо оживає та починає цвісти всіма фабрами веселки. Аромат розквітлих дерев манить та зачаровує кожного.

Так, і у Львові розцвіли алеї Райських яблунь, які не залишать нікого байдужим. Відповідні карди оприлюднила на своїй сторінці у фейсбук львів'янка Наталка Волосацька.

Фото Наталка Волосацька


Так, у розпал весни у Львові на вулиці Івана Пулюя розцвіла яблунева алея. Яблуні зацвіли різноманітними барвами рожевого. Аромат який стоїть у цій алеї просто зводить з розуму та надихає повертатися сюди знову та знову.

Фото Наталка Волосацька


Ця яблунева алея з'явилася тут у 2016 році. Тоді всі небайдужі городяни та представники Інституту просторового розвитку міста висадили багато саджанців. Останні й спроєктувати цю алею.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото Наталка Волосацька

🌸🌺💕

Geplaatst door Наталка Волосацька op Zondag 26 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше

У Львові цвітуть магнолії, весна увійшла до міста - неймовірні фото

Як повідомляє портал «Знай.uа» Життя переможе, - львів’яни у мережі діляться яскравими знімками квітучої магнолії

Також «Знай.uа» писав, що У Києві на Співочому полі зацвіли тюльпани - яскраве море і неймовірний аромат, ви закохаєтесь в ці фото